Три скиорки са пострадали вчера при инцидент с лифта в

...
Три скиорки са пострадали вчера при инцидент с лифта в
Коментари Харесай

Три скиорки пострадаха при инцидент с лифта в Пампорово

Три скиорки са потърпевши през вчерашния ден при случай с лифта в планинския курорт Пампорово, провокиран от паднало дърво, заяви bTV.

Една от младите дами - на 20 години, е паднала от няколко метра, откакто бор се стоварил върху седалката в придвижване. За шанс няма заплаха за живота й, тя е единствено с натъртвания и без счупвания. Другите също са в положително положение.

Падналото дърво обаче блокира лифта за 3 часа, алармираха скиори. Вятърът е съборил дървото върху една от седалките на оборудването.

Очевидци описаха, че доста хора са скачали. Някои оправдаха риска си с измръзване на крайниците и споделиха, че след втория час към този момент не са можели да седят на едно място.

От "Пампорово ООД " споделиха, че всеки ден се правят обходи и изгнили дървета се отстраняват, само че против природата нищо не може да се направи от време на време.

В момента всички лифтове работят. Въпреки високите температури обаче, поради мощния вятър изискванията в планините не са доста подобаващи за туризъм.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР