Три сигнала за кражби - от апартамент и два фирмени

...
Три сигнала за кражби - от апартамент и два фирмени
Коментари Харесай

Пловдивчанин не заключи терасата си и съжали жестоко

Три сигнала за обири - от апартамент и два фирмени обекта, са получени през вчерашния ден в Трето районно управление (на МВР) в Пловдив. Към 6.30 часа било обявено, че от офис на ул. " Стефан и Обрейко Обрейкови “ са отмъкнати над 100 лв.. Липсата на сходна сума била открита близо три часа по-късно и от пункт за спортни залагания в региона.

Около 16 часа 24-годишен пловдивчанин се оплакал, че през незаключена тераса от жилището му били откраднати 700 лв. и два преносимия компютър. По случаите са формирани досъдебни производства. Предприети са оперативни и издирвателни дейности за определяне създателите на похищенията. 

Същия ден на два аналогични сигнала се отзовали и чиновници от районно управление (на МВР) – Труд. 37-годишен гражданин на упоменатото селото обяснил пред проверяващите, че след разтрошаване на прозорец, от къщата му били изнесени плазмен тв приемник, компютър и 15 кг захар. Междувременно сутринта магазин в Манолско Конаре бил  заварен с взломена врата и откраднати 400 лв. и лотарийни билети на стойност 1500 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР