Три щата решаваха съдбата на Сената в САЩ, а надпреварата

...
Три щата решаваха съдбата на Сената в САЩ, а надпреварата
Коментари Харесай

3 щата решават кой ще контролира Сената в САЩ

Три щата решаваха ориста на Сената в Съединени американски щати, а конкуренцията на междинните избори беше извънредно оспорвана по време на преброяването в сряда, оповестяват западни издания. Окончателните резултати не бяха подготвени до късно вечерта, само че по всичко проличава, че републиканците ще управляват Камарата на представителите.

Анализатори не изключваха и безспорна победа за републиканците, защото те имаха съществени шансове да завоюват болшинство и в двете камари на Конгреса. 48 на 49 за републиканците са местата, извоювани от двете партии за Сената, а в долната камара разпределението е 186 за демократите и 202 за противниците им, сочат данни на Си Ен Ен от сряда вечерта.

Финалното броене за местата в Сената продължи до късно в Джорджия, Аризона и Невада, предава 24 часа. Дори и републиканците да съумеят да си завоюват един глас повече, в Сената основен избор има председателката Камала Харис, вицепрезидент на страната и корав демократ. Затова огромен поврат в това отношение не може да се чака.

Дълбокото разделяне в полезностите на американското общество докара съвсем до тъждество сред двете най-големи партии в Съединени американски щати. Бързо стана ясно обаче, че сериозна “червена вълна ”, на която се надяваха републиканците, няма да се трансформира в действителност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР