Три рускини, живели преди векове, и до днес предизвикват ужас

...
Три рускини, живели преди векове, и до днес предизвикват ужас
Коментари Харесай

Най-жестоките жени в историята на Русия

Три рускини, живели преди епохи, и до през днешния ден провокират смут у всеки човек. Техните имена вечно ще се запомнят с безмилостните убийства и зверства, които са направили.

Едната от тях на забележителните шейсет години изглеждала най-малко с двайсет години по-млада, което предиздвикало нейните съселяни да я подозират за изгубването на няколко почтени девойки.

Другата рускиня, която безусловно се подрежда до най-изпипаните убийци в човешката история, е заличила без ни минимум скрупули на съвестта над 300 погрешни съпрузи и мъже.

Третата страховита дама от съветската история не е познавала що е то възприятие на съчувствие и без проблем е наказвала по най-ужасния метод почтени 12-годишни девойки.

Даря Салтикова – Салтичиха

 Най-жестоките дами в историята на Русия

Салтичиха е измъчвала до гибел 138 свои крепостни селяни. За нейните действия осведомяват живите ѝ прислужници, които пишат до императрица Екатерина Велика за всички безчовечен мъчения, на които ги подлага господарката им.

Богатата земевладелка наказвала главно девойки. Когато не била удовлетворена от прането или измиването на пода, тя ги поливала с вряла вода, палела косите им и ги бичувала. Сред починалите има и деца на към 12 години.

Когато императрицата схваща за нейните закононарушения, Даря е задържана и осъдена със затвор без светлина и срещи с други хора.

Салтикова е сравнявана с унгарската „ Кръвната графиня “ Елизабет Батори (1560-1614), която прави сходни закононарушения в дома си, замъка Чахтице, против слугини и локални крепостни селяни, които убива и се къпе в кръвта им.

Мадам Алекс Попова

 Най-жестоките дами в историята на Русия

През 1902 година популярната мадам е задържана за към 300 убийства. Убийствата не са били просто нейно забавление, а и бизнес, от който натрупва солидно положение.

През 1879 година тя основава организация за дами, които желали да се спасят от мъжете си. Срещу положително възнаграждение мадам Попова ги правела вдовици. Съвестта на една от нейните клиентки обаче не издържала и по този начин килърката отива в пандиза. Осъдена е на гибел посредством разстрел;

Наталия Кравченя

Наталия Кравченя живяла в съветско село, от което за интервал от 2 години по подозрителен път изчезват 7 девойки. В същото време 60-годишната бабичка не изглеждала на повече от 30 година и това карало доста от локалните да я подозират във вещество.

В последна сметка полицията съумява да огледа дома ѝ. Те инцидентно откриват, че част от пода в действителност е кух и когато махнали дъските, намерили труповете на 7-те девойки.

Оказало се, че Наталия Кравченя практикува античен обред, при които с пиянство на кръв от девици можело да резервира младостта си. Осъдена е на гибел.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР