Три руски изтребителя Су-27 са излетели в понеделник (31 август),

...
Три руски изтребителя Су-27 са излетели в понеделник (31 август),
Коментари Харесай

Руски изтребители пак прихванаха ядрени бомбардировачи на САЩ

Три съветски изтребителя Су-27 са изхвърчали в понеделник (31 август), с цел да прихванат три американски стратегически бомбардировача на Военно-въздушните сили на Съединени американски щати над Балтийско море. Това оповестиха от Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация, съобщи БГНЕС.
Според центъра, на 31 август съветският надзор на въздушното пространство над неутралните води на Балтийско море е разкрил три въздушни цели, приближаващи се до държавната граница на Руската федерация. За да бъдат разпознати, три Су-27 от силите за противовъздушна защита на Балтийския флот са били неотложно вдигнати във въздуха.
 И Русия потегли да прави стелт бомбардировач И Русия потегли да прави стелт бомбардировач
Русия стартира производството на първообраз на първия си стратегически стелт бомбардировач, заяви организация ТАСС, съобщи БГНЕС. Позовав...
" Екипажите на съветските изтребители са разпознали въздушните цели като стратегически бомбардировачи B-52H на американските Военновъздушни сили ", означават от центъра.
Американските самолети не са нарушили съветската държавна граница, само че информацията за това е в действителност спорна. Руските самолети са се върнали в базата си едвам откакто са ескортирали американските самолети. " Целият полет на съветските изтребители Су-27 беше осъществен в строго сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство ", подчертаха от Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР