Три родни плеймейтки са теглили кредит, за да си сложат

...
Три родни плеймейтки са теглили кредит, за да си сложат
Коментари Харесай

Лъсна кои плеймейтки са със силикон на кредит

Три родни плеймейтки са теглили заем, с цел да си сложат нови гърди и да им провърви в живота, твърди " Телеграф ". Преди няколко дни скандалната Кристин Каменова нашумя с новината, че е взела банков заедм, с цел да има по-голям бюст и да се разхожда с него из Дубай. За тази цел 24-годишната софиянка взела 20 бона, а единствено седмица по-късно се похвалила, че към този момент ги е върнала на 70%.

Оказва се обаче, че това не е нещо ново в светските среди и по-конкретно измежду родните участнички в състезанието " Мис Плеймейт ". По-голямата част от тях търсят спонсори в лицето на заможни безнесмени, а други просто прибягват до бързи заеми и по-късно се хвалят, че сами са се тунинговали. Сред тези дами попадат Деси Димитрова- Фотосесията, Биляна Василева, известна с прякора Пандора и Мартина Юрукова. Те доста по-рано от Кристин прибегнали до това, само че решили да не го споделят и да завоюват популярност с присъединяване им в " Мис Плеймейт " и " Мис Силикон ".

Деси Димитрова получила куп оферти за фотосесии откакто си поставила нови цици и към този момент получава възнаграждения от чужбина, с цел да си изплаща заема. Пандора няма толкоз доста кубици, само че това не й пречи да е измежду най-елитните еротични танцьорки по пилоните в Студентски град. Мартина, която се дефинира като новата Руса Златка, се хвали, че е заобиколена от хиляди красиви мъже, с които обикаля света по екзотични екскурзии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР