Три рисунки на местни малки художници ще участват в националния

...
Три рисунки на местни малки художници ще участват в националния
Коментари Харесай

Три рисунки на малки видински художници ще участват на национално ниво в конкурса „Аз и Детското полицейско управление“

Три рисунки на локални дребни художници ще вземат участие в националния стадий на състезанието под наслов „ Аз и Детското полицейско ръководство “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи Видин.

Третокласници и четвъртокласници от Детските полицейски ръководства (ДПУ) - образувани във видинското ОУ „ Любен Каравелов “ и СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – Брегово, рисуваха за състезанието. Той е част от плануваните действия по националната стратегия на Министерство на вътрешните работи „ Детско полицейско ръководство “ и има за цел да ангажира свободното време на децата като разпространява полицейската специалност и възпитава подготвеност за оказване на помощ.

Първото място завоюва рисунката на Маринела Богоева – третокласничка от СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – Брегово.



Второто място зае Емануела Томова, а трети се подреди Ивайло Петков – двамата са четвъртокласници от ОУ „ Любен Каравелов “ – Видин.

Преподавател по изобразително изкуство и инспектори от Детска педагогическа стая журираха районното равнище на състезанието съгласно заложените в регламента критерии. От показаните 15 произведения селектираха трите рисунки за присъединяване в националния стадий, който ще се организира през месец октомври в столицата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР