Три рисунки на малки художници от Видинско ще участват в

...
Три рисунки на малки художници от Видинско ще участват в
Коментари Харесай

Малки художници от Видин ще се състезават в национален конкурс за рисунка на МВР

Три рисунки на дребни художници от Видинско ще вземат участие в националния стадий на състезанието под наслов „ Аз и Детското полицейско ръководство “.
Третокласници и четвъртокласници от Детските полицейски ръководства, образувани във видинското ОУ „ Любен Каравелов “ и СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – Брегово, рисуваха за състезанието. Той е част от плануваните действия по националната стратегия на Министерство на вътрешните работи „ Детско полицейско ръководство “ и има за цел да ангажира свободното време на децата, да разпространява полицейската специалност и възпитава подготвеност за оказване на помощ.
Първото място завоюва рисунката на Маринела Богоева – третокласничка от СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – Брегово /водеща снимка/. Второто място зае Емануела Томова, а трети се подреди Ивайло Петков – двамата са четвъртокласници от ОУ „ Любен Каравелов “ – Видин.  
Преподавател по изобразително изкуство и инспектори от Детска педагогическа стая журираха районното равнище на състезанието съгласно заложените в регламента критерии. От показаните 15 произведения селектираха трите рисунки за присъединяване в националния стадий, който ще се организира през месец октомври в столицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР