Три ракети са били изстреляни от Ивицата Газа към населени

...
Три ракети са били изстреляни от Ивицата Газа към населени
Коментари Харесай

Сирени за тревога отново вият в Израел

Три ракети са били изстреляни от Ивицата Газа към обитаеми места в Израел покрай границата. Това оповестиха от израелската войска, представени от локалните медии, представени от Блиц.

Всички ракети са се взривили навън, без да причинят пострадвания и материални вреди. В първите два случая сирените за паника не са се присъединили, само че при третата ракета са се присъединили.

От израелската войска също по този начин обявиха, че палестинската ислямистка формация " Ислямски джихад " стои зад ракетното нахлуване в петък, в което екстремистите в Газа изстреляха ракета към Израел, която внесе суматоха по време на възпоменателна гала за умрял израелски боец.

Израелските военновъздушни сили удариха военен пост в Ивицата Газа през вчерашния ден сутринта с ракета, което е било отговор на изстреляна по-рано ракета от Газа, която удари намерено пространство в южните елементи на Израел в понеделник. И при този случай нямаше жертви и материални вреди.

Говорейки на конференция в Херцлия, началникът на израелските въоръжени сили ген. Гади Айзенкот акцентира, че Израел няма да одобри изстрелването и на една ракета, само че би трябвало да реагира по нюансиран метод.

" Прилагаме разнообразни степени на мощ ", уточни той.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР