Три рафинерии в руската Самарска област са били атакувани от

...
Три рафинерии в руската Самарска област са били атакувани от
Коментари Харесай

Дронове удариха три рафинерии в руската Самарска област

Три рафинерии в съветската Самарска област са били атакувани от дронове на Службата за сигурност на Украйна (СБУ), потвърдиха пред Укринформ източници в правоохранителните органи, съобщи.

Източниците удостоверяват, че нощната офанзива против съветските петролни рафинерии е била сполучлива. Бойните дронове на СБУ са взели на прицел още три рафинерии на " Роснефт " в Самарска област. Това са инсталациите в Новокуйбишевск, Куйбишев и Сизран. Общо тези рафинерии преработват към 25 млн. тона нефт годишно, което е съвсем 10% от общата преправка на нефт в Русия, показва Укринформ.

" СБУ продължава да извършва тактиката си за подкопаване на икономическия капацитет на Русия, което ѝ разрешава да води война в Украйна. Сезонът на " бавовна " [експлозиите] в съветските рафинерии е в разгара си. Всеки сходен удар понижава притока на петродолари, които зареждат военната стопанска система на Русия ", споделя източникът.

Както оповестява Укринформ, през нощта на 15 март три безпилотни самолета са атакували петролна рафинерия в съветската Калужка област.

Според източника на организацията във военното разузнаване на Украйна през нощта на 15 март петролната рафинерия " Первий Завод " в съветската Калужка област е била атакувана от безпилотни самолети на военното разузнаване на Украйна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР