Три промени в първите места на коалицията ГЕРБ-СДССмяна има в

...
Три промени в първите места на коалицията ГЕРБ-СДССмяна има в
Коментари Харесай

Борисов, Атанасова и Вълчев водят по две листи

Три промени в първите места на обединението ГЕРБ-СДС
Смяна има в Перник, Враца и Пловдив област

Само познати лица отпред



Коалицията ГЕРБ-СДС стартира регистрация на листите в цялата страна за идните на 2 април предварителни парламентарни избори. Очаквано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще е лидер на две листи - на 25 МИР в София и в Пловдив град. Освен Борисов, по две листи водят някогашният учебен министър в кабинета “Борисов 3 ” Красимир Вълчев - в Стара Загора и Шумен и председателката на ПГ в последното Народно събрание Десислава Атанасова - в Русе и Разград, реши Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

В 28 изборни региони ГЕРБ-СДС резервират водачите си от последните избори за Народно събрание на 2 октомври предходната година. Промени има в Перник, Враца и Пловдив област.

В Перник вместо Кирил Ананиев отпред застава ръководителят на Младежката организация на ГЕРБ и народен представител от 48 Народно събрание - Георг Георгиев. Във Враца дългогодишният лидер Петя Аврамова отстъпва челното място на регионалния координатор на ГЕРБ във Враца Красен Кръстев. Листата на Пловдив област ще води Вежди Рашидов, който беше ръководител на 48-ото Народно заседание.

Заместник-председателите на ГЕРБ също са водачи на листи - във Варна - Даниел Митов, а в Габрово - Томислав Дончев.

Софийските региони резервират водачите си от предходните парламентарни избори - Борисов в 25 МИР, Тома Биков - в 24, а водачът на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили Румен Христов - в 23. В София област още веднъж отпред на листата е Младен Маринов, Делян Добрев повежда листата в Хасково, Екатерина Захариева в Пазарджик, Цвета Караянчева в Кърджали, Николай Нанков - в Ловеч. Десислава Танева в Сливен, Христо Терзийски - в Кюстендил, Деница Сачева - в Добрич, Теменужка Петкова - в Търговище.

Водачите се резервират в Бургас - Жечо Станков, в Благоевград - Росен Желязков, във Видин - Росица Кирова, Монтана - Ирена Димова, в Плевен - Пламен Тачев, в Смолян - доктор Красимир Събев, в Силистра -Ивелин Иванов и в Ямбол - Димитър Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР