Три правителства и толкова години управление на София от ГЕРБ,

...
Три правителства и толкова години управление на София от ГЕРБ,
Коментари Харесай

Социалисти питат Нено Димов, защо се бави плана за Витоша

" Три държавни управления и толкоз години ръководство на София от ГЕРБ, а по този начин и не успяхте да изготвите и да приемете проект за ръководство на Природен парк " Витоша " ", се обръща левият народен представител Румен Георгиев към министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Георгиев не е удовлетворен от отговор на въпрос, заложен с сътрудниците му Христо Проданов, Димитър Данчев и Николай Цонков. Четиримата депутати упорстват министър Димов да изясни на какъв стадий е правенето и приемането на проекта за Природен парк " Витоша ", въз основа на който се реализира устройството му.

 Нено Димов с носталгия си спомня ските на Витоша
Нено Димов с носталгия си спомня ските на Витоша

Екоминистърът е безапелационен, че планината би трябвало да се върне на софиянци

" От министър Димов чух последователност на събитията досега, нищо повече. Очаквах да науча неговото мнение дали би трябвало да бъде осъществена екологична оценка. До по кое време ще продължава всичко това. Кога Витоша ще бъде върната на софиянци. С сътрудниците от Българска социалистическа партия ще продължим да задаваме въпроси и да търсим отговори за бездействието на администрацията във връзка с правенето и приемането на проекта за Природен парк " Витоша " ", изяснява Георгиев.


" Витоша ски " се съгласи с рецензиите на ДСБ и Зелените

Проектът на сдружението не бил осъществен поради зелени Неправителствени организации
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР