Три популярни лица от екрана се завръщат в БНТ след

...
Три популярни лица от екрана се завръщат в БНТ след
Коментари Харесай

Трима популярни журналисти се връщат в БНТ

Три известни лица от екрана се завръщат в Българска национална телевизия след къса разлъка с малкия екран майка. Шефът на новините на Нова телевизия напуща частната медия и се връща в Българска национална телевизия, заяви OFFNews.

``
реклама

Даниел Чипев отиде в Нова на позиция Главен изпълнителен продуцент на “Новини и настоящи излъчвания “ по покана на някогашната си шефка в Българска национална телевизия Вяра Анкова. Двамата работеха дружно на " Сан Стефано ", където той ръководеше новинарите. Така Чипев, прочут и като водещ на " По света и у нас ", размени Дарина Сарелска след отдръпването ѝ поради абсурда с Васил Иванов.

По информация на OFFNews Чипев е напуснал предходната седмица дружно различен дълготраен кадър на Българска национална телевизия - Милена Цветанска. Тя отиде в Нова като продуцент в новините също по покана на Вяра Анкова. Преди това бе началник на нюзрума на Българска национална телевизия и водещ на предаването " Плюс това ", което бе свалено от ефир.

Междувременно от септември в Българска национална телевизия като продуцент се завърна Мария Чернева. Тя напусна малкия екран през 2018-а, откакто тогавашният началник на новините Уляна Пръмова ѝ лиши здравния сектор поради възражения по работата ѝ към Обществения съвет на закрития към този момент Фонд за лекуване на деца.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР