Три полицейски коли започнали преследване, след което към тях се

...
Три полицейски коли започнали преследване, след което към тях се
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Българска Фурия С Бял Ягуар Събра Очите На Цяла Европа! Вижте Само Как Изловиха Мацката, Ще Паднете!

Три полицейски коли почнали гонене, след което към тях се включили още две от Басано дел Грапа. Гонката, която почнала от Верона, траяла през Падуа чак до Виченца. Полицаите гонили нашенката в продължение на 80 километра.

През цялото време българката настъпвала газта от ден на ден, като направила серия от рискови маневри, в това число противоположен завой, помитайки мантинелите, с цел да избегне към този момент построената полицейска обсада на автомагистралата.

При последната маневра, шофьорката на ягуара блъснала един от служителите на реда, който е превозен в контузия на крайници в болница.

„ Забавлявах се ”, обяснила с подигравателна усмивка българката, откакто била арестувана. Тя отказала да й бъдат направени проби за алкохол и опиати, поради което й била отнета шофьорската брошура. Според медиите колата е с български номера и е записана на името на различен българин.

Полицията е запорирала за 3 месеца автомобила, а против нашенката са заведени каузи по няколко закононарушения, като настрана й е връчена санкция за 20 хиляди евро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР