Три почти голи моделки вървят напред с виновен вид, държейки

...
Три почти голи моделки вървят напред с виновен вид, държейки
Коментари Харесай

Полицай арестува секси мацки по бельо на улицата и си изпати жестоко ВИДЕО 18+

Три съвсем голи моделки вървят напред с отговорен тип, държейки окованите си ръце зад тила. Те са съпровождани от много удовлетворен на тип служител на реда. Това наподобява на фрагменти от порно филм, единствено че в фотосите взе участие взима същински офицер.

Полицията в Маями е почнала инспекция, по кое време в обществените мрежи се е завъртял хитовият клип с присъединяване на техен чиновник.

На фрагментите се вижда по какъв начин служител на реда Уилям Бикер в служебната си униформа съпровожда три девойки към действителен полицейски сектор по време на подправения арест.


Красавиците във видеото са Франсия Джеймс, Джулиана Киссинджър и Мади Бел — инстаграм-модели, като всяка от тях има най-малко по 2 милиона почитатели.

И трите са споделили скандалния клип в профилите си, написа в. "Дейли Мейл ".

Франсия, която също е звезда на Playboy, е добавила към клипа и палав автограф. А в сторито си е посочила по какъв начин трите хубавици, към този момент без белезници, благодарят на служителя на реда, че ги е освободил.

Стражът на реда пък дава отговор, че на него му харесва "да служи и пази " (девизът на американската полиция).

"Какви девойки харесвате - положителни или неприятни? Кой ще пристигна да ни измъкне? ", написа Франсия.
 Фото Instagram/francety, maddy, juli.annee

В обществените мрежи потребителите се разделиха на два лагера поради клипа. Някои твърдяха, че в полицията към този момент взимат аморални хора. Други са на мнение, че не би трябвало да се обръща толкоз доста внимание на една смешка и тя да се трансформира в скандал.

Междувременно е почнало следствие на държанието на служител на реда Бикер и той краткотрайно е отхвърлен от работа.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР