Три победи и 2 равенства, при голова разлика 4:1, това

...
Три победи и 2 равенства, при голова разлика 4:1, това
Коментари Харесай

Основен футболист на Спортист спира с футбола

Три победи и 2 равенства, при голова разлика 4:1, това е активът на Спортист (Своге) напролет при новия треньор Петър Колев. В този кръг шоколадите удариха един от главните кандидати за промоция Етър с 2:1 на " Ивайло " и се приближиха единствено на точка зад противника. Край река Искър от ден на ден се усеща духа на успеха и вярата, че след 13 години Спортист отново ще е в елита. През 2024-а клубът ще празнува 1 век и какъв по-добър подарък за футбола в града от вероятно завръщане в групата на майсторите.
 Спортист (Своге) победи в дербито против Етър
Спортист (Своге) победи в дербито против Етър

" Шоколадите " с отлична серия

За всичко това и подготвен ли е отборът от Своге за сходно предизвикателство, " Тема Спорт " потърси мнението на Борислав Стойчев (36 г.), който към този момент ще е единствено асистент на Петър Колев. Той разгласи публично, че поставя завършек на кариерата си. В избран интервал бе и състезателен шеф на шоколадите, които счита, че към този момент са узрели за Първа лига.

" Доволни сме от успеха над Етър. Разбира се, има да подобряваме много аспекти в играта си. Стана оборвам дуел във Велико Търново, само че ние това и чакахме - здрава борба. Резултатът беше по-голям. Гледаме към този момент към другия мач - с Беласица в Симитли, който се надявам, че също ще спечелим ", показа Стойчев.
 Петър Колев: За какво мислим, знаем единствено в съблекалнята
Петър Колев: За какво мислим, знаем единствено в съблекалнята

Ето какво сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР