Три пилона от по близо 180 метра със знамена се

...
Три пилона от по близо 180 метра със знамена се
Коментари Харесай

И Санкт Петербург се сдоби с пилони – 3 по 180 метра

Три пилона от по близо 180 метра със флагове се веят от няколко дни в Санкт Петербург. Те бяха издигнати на брега на морето наоколо до Парка на 300-годишнината на Санкт Петербург.

Под зоркия взор на Путин, който беше на борда на яхтата " Охта " и в компанията на Елена Илюхина, заместител общоприет шеф на " Газпром петрол " и общоприет шеф на " Газпром лахта ".

Пилоните, издигащи се на 179,5 метра над равнището на водата, бяха инсталирани по крайбрежната линия покрай парка за 300-годишнината на Санкт Петербург. Издигането им отбелязва годишнините от установяването на всяко знаме, с 330 години от трикольора на Петър Велики, 165 години от знамето на Руската империя и 100 години от Червеното знаме. Проектът е осъществен от Газпром и планува и възобновяване на крайбрежната зона на парка.

Събитието по издигането на знамената беше съпроводено с концерт на сцената на огромния амфитеатър, а химна бе изпълнен от Националния филхармоничен оркестър с диригент Владимир Спиваков и Санкт Петербургския държавен научен капелен хор.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР