Три песни на Майкъл Джексън, които са в центъра на

...
Три песни на Майкъл Джексън, които са в центъра на
Коментари Харесай

Три оспорвани песни на Майкъл Джексън са премахнати от стрийминг платформите

Три песни на Майкъл Джексън , които са в центъра на дълготраен спор за същинската идентичност на техния реализатор , са отстранени от стрийминг платформите, съобщи Франс прес, базирайки се на " Сони Мюзик " и  наследниците на починалия артист.

" Breaking News ", " Monster " и " Keep Your Head Up " са включени в компилацията " Michael ", издадена през 2010 година - година и половина след кончината на Краля на попа. 

Някои почитатели настояват, че вокалите в тези части в действителност са на американския артист Джейсън Малачи , което от " Сони Мюзик " отхвърлят. 

Звукозаписната компания и притежателите на правата обясниха, че са решили да изтеглят тези песни , защото това е " най-лесният и най-хубавият метод дебатите към тях да бъдат загърбени вечно ".

Решението няма нищо общо с достоверността на заглавията, увериха те в взаимно изказване.
Останалите седем песни от компилацията остават налични в стрийминг платформите.

" Michael " е показан като албум, включващ неиздадени песни, върху които се твърди, че поп артистът е работил през 2007 година
Някои негови върли почитатели обаче и даже членове на фамилията му показаха своите подозрения, което принуди " Сони Мюзик " да отбрани достоверността на гласа.

Според уеб страницата Ти Ем Зи Джейсън Малачи признава обстоятелствата в обява във Facebook през 2011 година По-късно мениджърът му декларира, че обявата е фалшифицирана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР