Три пъти повече оръжие на стойност близо 320 млн. евро

...
Три пъти повече оръжие на стойност близо 320 млн. евро
Коментари Харесай

3 пъти повече оръжие е продала Нинова

Три пъти повече оръжие на стойност близо 320 млн. евро е продал българския оръжеен комплекс за двата месеца война в Украйна съпоставено със същия интервал преди една година.

Това оповестиха от ГЕРБ на конференция преди малко, като се позоваха на отговор на тяхно публично питане до икономическия министър Корнелия Нинова.

Ние не сме срещу това, в противен случай, само че кого лъже Нинова, попита Бойко Борисов.

Бях първият у нас, който разгласи Путин за агресор. Да нападаш с танкове, артилерия, самолети, пехота непозната страна, да убиваш цивилни – това е експанзия, несъмнено, сподели още той.

Борисов нападна Политическа партия и Демократична България за неуверената им позиция по отношение на това да окаже ли България военна помощ на Украйна.

Разбира се, че би трябвало да окажем и то незабавно.

ГЕРБ-СДС, Политическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи имат към 160 депутати. Какъв е казусът решението да се глас,ва, сподели Борисов.

Щяла Корнелиая да напусне! Как ще напусне меките клесла, кой ще напусне коалиция, в която на всеки родственик нещо се дава – сподели Борисов.

И да не ми се гъне Ицето и да кърши пръсти за някакви червени линии. Няма червени линии. Нали сме дружно в Европейската национална партия, нали сме от сините партии – какви червени линии, попита риторично Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР