Три пъти изпреварва САЩ и Канада по средна скорост на

...
Три пъти изпреварва САЩ и Канада по средна скорост на
Коментари Харесай

Южна Корея с най-бърз LTE от водещите икономики

Три пъти изпреварва Съединени американски щати и Канада по междинна скорост на даунлоуд

Потребителите в Южна Корея се радват на най-бързите мобилни връзки
(снимка: CC0 Public Domain)

Южна Корея доста изпреварва останалите огромни стопански системи по скорост на мобилен интернет в 4G мрежи, твърди проучване на Корейска асоциация на телекомуникационните интервенции (KTOA), данни от което разгласява Business Korea.

Според KTOA, междинната скорост на даунлоуд в LTE мрежите на Южна Корея доближава 150,68 Mbps. Канада и Съединени американски щати изостават към три пъти по този индикатор – междинната скорост на LTE интернета в Северна Америка е 52,23 Mbps.
още по тематиката
Още по-ниски са 4G скоростите в Япония и Хонконг – надлежно 46,55 Mbps и 43,18 Mbps. По-близо до резултата на Южна Корея са Англия (56,07 Mbps), Франция (67,34 Mbps) и Германия (80,88 Mbps).

Корея води и по междинна скорост на даунлоуд в публични Wi-Fi мрежи с резултат от 354,07 Mbps. На дъното в класацията е Хонконг, където междинната скорост на публичния Wi-Fi е 11,79 Mbps.

Експертите класират страните с най-големи стопански системи и във връзка с съществуването на 4G сигнал. Максимален знак за наличност на 4G е регистриран в Япония – 98,8%. На второ място е Китай (96,7%), следван от Съединени американски щати (94%).

Наблюдава се забележителна разлика в съществуването на 4G сред Италия, която заема осмо място, и Германия – на девета позиция. Бразилия затваря листата с резултат от 47,3%.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР