Три пъти е лежал в затвора изведеният със спецчасти мъж,

...
Три пъти е лежал в затвора изведеният със спецчасти мъж,
Коментари Харесай

Изведеният със спецчасти от дома си в Казанлък е лежал три пъти в затвора

Три пъти е лежал в пандиза изведеният със спецчасти мъж, който през вчерашния ден се барикадира в дома си в Казанлък, оповестиха от прокуратурата в Стара Загора пред медиите.
Още по темата
Все още може да се каже дали е бил въоръжен, осъществено е претършуване. Има разпитани лица, през днешния ден предстоят нови дейности, ще бъде взета съответната мярка за отклоняване, каза заместник районният прокурор на Стара Загора Мария Михайлова. Именно поради заканите, че е въоръжен да го изведат бяха изпратени спецчастите.

Лицето е споделило, че разполага с огнестрелно оръжие, заради това са изпратили отряда за битка с тероризма, обясниха от прокуратурата и полицията.

От прокуратурата не прецизират дали е намерено огнестрелно оръжие в жилището на 46-годишния мъж. Проверява се и информацията, че той е употребявал опиати, заяви бТВ.

46-годишният мъж е арестуван с извънредно богато правосъдно минало, заключи прокурор Михайлова.

Осъждан е неведнъж за закононарушения срещу превоза - ръководство на МПС без брошура, както и за шофиране след приложимост на алкохол. Част от неоправдателните му присъди са и за обири. Лежал е 3 пъти в пандиза. Последно е освободен през юни 2021 година.

Вчера сутринта той възпламени заведение в Казанлък, а по-късно на адреса си е почнал да хвърля предмети по полицейските чиновници, което е наложило на място да дойде профилиран екип на Министерство на вътрешните работи, вследствие на което мъжът е арестуван.

Наблюдаващият прокурор добави, че през днешния ден предстоят спомагателни разпити и ще се постанови мярката за неотклонение. Очаква се да бъдат повдигнати две обвинявания - за палеж и безчинство

От свидетелски разкази стана ясно, че още преди да се барикадира против мъжа са подавани сигнали за хулигански прояви, потвърдиха от полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР