Три отбора успяха да се класират за полуфиналните плейофи на

...
Три отбора успяха да се класират за полуфиналните плейофи на
Коментари Харесай

Левски Лукойл, Балкан и Рилски спортист на 1/2-финал

Три тима съумяха да се класират за полуфиналните плейофи на Националната лига по баскетбол без да позволен загуба. Лидерът от постоянния сезон " Левски Лукойл " записа удобен триумф вкъщи, само че трябваше да се потруди крепко, с цел да отстрани " Черно море Тича " в два мача. Възпитаниците на Константин Папазов се постановиха доста мъчно с 81:79 при гостуването във Варна, откакто позволиха серия от 12:1 т. в последната четвърт.

" Левски Лукойл " ще срещне на полуфиналите " Рилски състезател ". Носителят на купата на страната се оправи също с 2:0 победи против " Берое ", макар че този конфликт се чакаше с максимален интерес. Самоковският отбор обаче се оправи с 80:70 като посетител в Стара Загора и си подсигурява място в четворката на шампионата.

" Балкан " предстоящо продължава след две безапелационни победи над младия състав на " Академик ". След стряскащия триумф с 43 точки, " зелените " се постановиха с 30 над противника в Правец. " Балкан " ще чака спечелилия от серията сред " Академик Бултекс 99 " и " Ямбол ". Пловдивският отбор завоюва с 19 точки вкъщи, само че бе шокиран със 79:97 в ответния дуел. Решителният трети мач сред двата отбора ще бъде на 2 май в Пловдив. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР