Три отбора продължават без загуба след втория кръг на група

...
Три отбора продължават без загуба след втория кръг на група
Коментари Харесай

Виктория Волей, Раковски и Арда без загуба в група Б на Висшата лига

Три тима не престават без загуба след втория кръг на група Б от шампионата по волейбол на втората ни група при мъжете – Висшата лига. Този в този поток се чакат забавни мачове за върха в класирането, като главните кандидати са Виктория Волей (Пловдив) и Арда (Кърджали), само че упоритости имат и други сформира.

Виктория Волей реализира втора поредна чиста победа като надигра изрично при гостуването си Попово 09 (Попово) с 3:0 (25:9, 25:13, 25:18) . Състезателите на треньора Атанас Митрев преобладаваха напълно, като срещата завърши за 60 минути. С това пловдивчани са първи във краткотрайното класиране с 6 точки и без изгубен гейм.



С втора чиста победа в групата се поздравиха и волейболистите на Раковски 1964 (Севлиево), които надиграха като домакини Строител (Пловдив) с 3:0 (25:15, 25:18, 25:17) . Така представителите на Севлиево има същия актив както Виктория Волей - 6 точки и без изгубен гейм, само че заемат втора позиция с по-лошо точково съответствие в обособените геймове.



Отборът на Арда (Кърджали) победи като посетител Царево с 3:1 (25:23; 25:14; 24:26; 25:15) . С това кърджалийци записаха втора победа и също имат актив от 6 точки. След изгубения гейм в гостуването, Арда отстъпва на противниците в геймово съответствие и към този момент е на трета позиция във краткотрайното класиране.



С първи триумф се поздрави тимът на Берое (Стара Загора), който надигра като хазаин Черноморец (Бяла) с 3:1 гейма. След тази победа волейболистите на Стара Загора заемат пето място в таблицата, с една победа, една загуба и 3 точки. Четвърти са представителите на Царево със същия актив, само че по-добро геймово съответствие.

Програма, резултати и краткотрайно класиране в група Б на Висшата лига вижте тук.


BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР