Три отбора от Франция искат да подпишат с десния бек

...
Три отбора от Франция искат да подпишат с десния бек
Коментари Харесай

Три френски отбора влизат в битка за Петрис

Три тима от Франция желаят да подпишат с десния бек на Левски - Жереми Петрис. Според информация на авторитетната френска медия RMC Sport става въпрос за борещ се за избавление отбор от Лига 1, както и два от водачите във второто равнище на локалния футбол.

Петрис е наясно с желанието на отборите да го привлекат и обмисля предложенията, се добавя в материала.

Левски пък е с голяма възможност да се съгласи при съвсем всяка оферта, защото договорът на Петрис с отбора изтича през лятото. По всичко проличава, че „ сините “ и десният краен защитник няма да стигнат до съглашение за възобновяване на договора, а това обрича клуба да го изпусне без пари. От 1 януари 25-годишният състезател е свободен да договаря с всеки искащ го.

Петрис пристигна със свободен трансфер на „ Герена “ от разпадналия се Царско село през юли 2022 година Той бе взет, откакто стана ясно, че Станимир Стоилов небрежно отписва Анте Блажевич от сметките си.

Кариерата на Петрис започва от юношите на френския ФК Париж, с цел да продължи през лятото на 2017 година в Италия. Там той носи екипа на няколко отбора, измежду които елитният по това време Кротоне, преди да премине в Царско село през февруари 2022 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР