Три отбора - Миньор (Перник), Ботев (Луковит) и Тетевен Волей

...
Три отбора - Миньор (Перник), Ботев (Луковит) и Тетевен Волей
Коментари Харесай

Три отбора без загуба в Западната група на Висшата лига

Три тима - Миньор (Перник), Ботев (Луковит) и Тетевен Волей (Тетевен) не престават бе загуба след третия кръг в Западната група на второто равнище от волейболния шампионат при мъжете Висшата лига. Поради нечетния брой сформира – седем и ротацията волейболистите на Перник са с един изигран мач повече и това дефинира да са лидер в групата.



Перничани надиграха като домакини Град (Белоградчик) с 3:1 (18:25, 25:19, 25:22, 25:16) в зала „ Борис Гюдеров “. Така миньорци означиха трета победа и с актив от 9 точки заемат първото място във краткотрайното класиране.

Волейболистите на Тетевен победиха като домакини Етрополе 3:0 (25:23, 25:21, 25:17) и записаха втори чист триумф в групата. С две победи е и почиващия в този кръг състав на Ботев (Луковит). Двата противника са с 6 точки и без изгубен гейм, като само съотношението спечелени/загубени точи в геймовете дава преимущество за втората позиция на луковитци.

С триумф в този кръг се поздрави и отборът на Люлин (София), който се наложи над Ботев (Ихтиман) 3:0 (25:19, 25:19, 25:20). С това столичани записаха втора победа в шампионата, като с една загуба и 6 точки заемат четвърта позиция в подреждането.



Първа победа съумя да извоюва отборът на Звездец (Горна Малина), който надигра Сливнишки воин (Сливница) с 3:0 (25:9, 25:18, 25:21).

Програма, резултати и класиране в Западната група вижте тук.
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР