Три отбора и пилотите им представиха Гран При на Лас

...
Три отбора и пилотите им представиха Гран При на Лас
Коментари Харесай

Три отбора представиха Гран При на Лас Вегас

Три тима и водачите им показаха Гран При на Лас Вегас нощес, като почитателите видяха зрелищни демонстрации на Ред Бул, Мерцедес и Уилямс. Догодина надпреварата в Лас Вегас ще е третата конкуренция на територията на Съединени американски щати в границите на сезона, а промоутър на старта е Liberty Media.

“Планираме да създадем най-впечатляващото шоу в света - разгласи основният изпълнителен шеф на Формула 1 Стефано Доменикали. - Това би трябвало да получи самопризнание, тук билетите ще са скъпи, защото това е Лас Вегас, само че ще има и по-ниски цени. ”

От Liberty Media пък оповестиха, че надпреварата в Лас Вегас ще е най-скъпото в историята на Формула 1 и е от особена значимост за компанията.

Пред почитателите караха Люис Хамилтън, Джордж Ръсел, Серхио Перес и Алекс Албон и по-късно се включиха в срещите с публиката.

“При мен пристигна един почитател и ми сподели: “Ти си този, който взе участие в сериала на Netflix - описа Албон. - Не знае по какъв начин се споделям, само че не познава. ”

По време на демонстрациите колата на Хамилтън получи щета и механиците на Мерцедес трябваше да я приберат в спонтанния бокс.

“Формула 1 става все по-скъпа и по-скъпа за почитателите, не считам, че това е добре ”, отвърна Хамилтън изявленията на Доменикали и шефовете на Liberty Media.

Все отново, Доменикали изясни, че трите надпревари, планувани в Щатите за следващата година, ще се разграничават съществено едно от друго.

“Искаме надпревари с друг темперамент, основани за разнообразни категории почитатели, които имат разнообразни упования от конкуренциите - съобщи Доменикали. - Не желаеме стартовете от Формула 1 да са идентични. Смятам, че в Лас Вегас ще създадем неповторимо шоу за почитателите. Сега демонстрираме напълно малко от това, което можем да реализираме. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР