Три от най-харизматичните джаз певици - Камелия Тодорова, Милица Гладнишка

...
Три от най-харизматичните джаз певици - Камелия Тодорова, Милица Гладнишка
Коментари Харесай

Джаз диви омайват със златни хитове на Античния

Три от най-харизматичните джаз певици - Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за второто издание на нашумелия музикален формат " Jazz Ladies " в Пловдив. Концертът ще се организира на Античния спектакъл на 2 юни от 20,30 часа.

Трите изпълнителки ще показват специфична селекция, открояваща най-красивите нюанси от международната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „ Прошепнати фантазии “ и „ Да е влюбен този свят “, в програмата са включени акомодации на едни от най-големите български шлагери през годините особено за новото издание на Ladies of Jazz.

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева канят всички фенове на соул, фънк и джаз музиката на първото по рода си събитие, сплотяващо три генерации български изпълнителки. В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Тодор Бакърджиев, които ще допринесат за хубостта на музиката в този баснословен концерт под звездите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР