Три от митническите проверки са в района на Дунав мост

...
Три от митническите проверки са в района на Дунав мост
Коментари Харесай

Митничари задържаха над 3000 кутии цигари на Дунав мост

Три от митническите инспекции са в региона на Дунав мост - Русе на транспортни средства, пътуващи за Германия

Митническите чиновници на Търговско дружество Митница Русе задържаха 67 000 къса (3350 кутии) цигари при четири инспекции – три от които в региона на Дунав мост - Русе и една на Дунав мост - Видин.

На 14 юли 2022 година при инспекции на четири пътнически микробуса митническите инспектори от Търговско дружество Митница Русе откриват укрити общо 67 000 къса цигари с български акцизен бандерол.

Три от осъществените митнически инспекции са в региона на Дунав мост - Русе на транспортни средства, пътуващи за Германия. Откритите от митническите чиновници цигари са надлежно 5400 къса, 4000 къса и 48 000 къса. Установените тютюневи произведения са от известни марки и всичките са облепени с български акцизен бандерол. Цигарите са укривани зад корите на колите, на разнообразни места зад арматурното табло, както и в транспортирани мебели – диван и печка. На митническите чиновници не са показани нужните документи според ЗАДС и за случаите са формирани актове за административни нарушавания.

При четвъртия случай – още веднъж на 14 юли, митническите чиновници ревизират пътнически микробус в региона на Дунав мост - Видин. При физическия надзор митническите инспектори откриват 9600 къса (480 кутии) цигари с български акцизен бандерол, укрити във фабричните кухини на транспортното средство. За случая е формиран акт за определяне на административно нарушаване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР