Три от жените, обвинили президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд

...
Три от жените, обвинили президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Жени, обвинили Тръмп в сексуални посегателства, искат конгресно разследване срещу него

Три от дамите, обвинили президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила в непристойно полово държание, приканиха за следствие на Конгреса против него, съобщи ДПА.

Жените насочиха обвиняванията против него още преди година, в предизборната акция. Вчера те дадоха дружно конференция и телевизионно изявление в разгара на националните диспути за полови похождения и тормоз от страна на видни мъже от политиката, Холивуд и медиите.

"Ако Конгресът счете за нужно да проверява сенатора Ал Франкен (подал оставка предходната седмица след обвинявания от дами в полов тормоз - б.р.), мисля, че е почтено конгресмените да приложат същия метод и към Тръмп ", сподели Рейчъл Крукс, която твърди, че Тръмп принудително я целунал през 2005 година, когато работила в офиса му в "Тръмп тауър " в Ню Йорк.

Тръмп неведнъж е отричал обвиняванията, отправени му от към 16 дами. Белият дом също ги отхвърли и съобщи, че въпросът е завършен с изборната му победа.

На вчерашната конференция трите дами, измежду които и Саманта Холвей, която описа за неприличното държание на Тръмп към състезателките в един от състезанията за Мис Съединени американски щати, споделиха, че Тръмп би трябвало да подаде оставка.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР