Три от емблемите на лидера в лекия жанр “Пайнер” напускаха

...
Три от емблемите на лидера в лекия жанр “Пайнер” напускаха
Коментари Харесай

Разпада ли се Пайнер?

Три от емблемите на водача в лекия род “Пайнер” напускаха компанията в границите на една седмица. Крак повлече Мария, която разгласи, че стопира с музикалния шоубизнес и се преквалифицира в Ютюбър, Инстаграмър и инфлуенсър.

Малко по-късно се разбра, че и Малина към този момент няма договорни връзки с димитровградската чалга люпилня.

Миналия петък потеглиха спекулации и за бъдещето на Деси Слава във компанията на инж. Митко Димитров. Ангелогласната звезда не остави почитателите си дълго да се чудят и удостовери тиражираната информация.

"Реших да продължа напред сама. Изказвам своята признателност към целия екип на компанията за работата ни през миналите 5 години. Надявам се да оправдая поддръжката на феновете си с още доста нови и хубави планове ", съобщи Деси.

Припомняме, че певицата от Раднево къса за повторно с компания "Пайнер " по свое предпочитание. Момичетата към този момент ще се продуцират и продават за участия без да считат % към началника си. Така те няма да регистрират връхнина на мастития продуцент и евентуалните им участия ще се усилят, тъй като могат да лавират в хонорарите.

По-рано контракти не възобновиха Есил Дюран и Емилия. Галин и Константин пък основаха свои компании, надлежно „ Алфа Мюзик “ и „ Фирмата “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР