Три от четирите години на своя живот кучето Мино е

...
Три от четирите години на своя живот кучето Мино е
Коментари Харесай

Вярно куче 3 години не се откъсва от гроба на стопанина си

Три от четирите години на своя живот кучето Мино е прекарало на гроба на своя обичан притежател и стопанин – 2-годишното момче Кхет, което се удавило покрай дома си в южната част на Виетнам. Преданият Мино не се отделил и за момент през годината, в която били дружно, оповестява ЕФЕ.

Само 3 дни след погребението на дребния Кхет кучето се настанило на гроба и нямало никаква мощ, която да го отдели от него. Дори част от неговата черна четина станала по-светла от горещото слънце.

" Опитах се да го накарам да спре да върви на гроба, тъй като не ми изглеждаше добре, само че то постоянно се връщаше там. Накрая го оставих “, споделя бабата на момчето.

Мино става част от фамилията като малко пале, когато Кхет е единствено на една година. Двамата стават неразделни от първия момент. Специалното другарство сред дребното момче и кученцето е прекратено от трагичната гибел на Кхет. Докато майка му готвела, детето излязло от къщата, прекосило черния път до близкия канал и паднало във водата. За злощастие в близост нямало никой, който да му се притече на помощ.

Оттогава Мино " постоянно се прибира за няколко часа по обяд и по-късно излиза още веднъж, без значение дали времето е слънчево или вали дъжд. Понякога даже прекарва цялата нощ ", прибавя бабата на Кхет. Тя е уверена, че кучето е наясно какво е станало с момчето и знае, че тялото му е в земята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР