Три нови филма от поредицата Междузвездни войни са в процес

...

Родената в Пакистан носителка на "Оскар" Шармин Обайд-Чиной прескача от вселената на Марвел в галактиката на "Междузвездни войни", за да режисира нов филм, чието действие се развива 15 години след края на последния филм.

Тя ще режисира британската актриса Дейзи Ридли, която се завръща в ролята на Рей, героинята от последната трилогия, приключила през 2019 г. със смесени отзиви.

Новият филм ще проследи усилията на Рей да възроди джедайския орден.

Коментари Харесай

Създават три нови филма от пор | BGNES

Три нови кино лентата от поредицата " Междузвездни войни " са в развой на основаване, оповестиха пред Агенция Франс Прес ръководителите на студиото. Това включва първият филм от филмовата галактика, който ще бъде режисиран от жена.

Родената в Пакистан носителка на " Оскар " Шармин Обайд-Чиной прескача от вселената на Марвел в галактиката на " Междузвездни войни ", с цел да режисира нов филм, чието деяние се развива 15 години след края на последния филм.

Тя ще режисира английската актриса Дейзи Ридли, която се завръща в ролята на Рей, героинята от последната трилогия, завършила през 2019 година със смесени мнения.

Новият филм ще наблюдава напъните на Рей да възроди джедайския медал.

Обайд-Чиной, която има два " Оскар " -а за документални филми, осъждащи насилието над дами, съобщи, че е " привлечена от пътуването на героинята " във вселената на " Междузвездни войни ".

" Прекарах по-голямата част от живота си в срещи с същински герои, които преодоляват подтиснически режими и се борят с невъзможни трудности, и мисля, че това е сърцето на " Междузвездни войни ", сподели тя.

Обайд-Чиной режисира миналогодишния ефирен сериал " Мис Марвел ", в който взе участие мюсюлманска супергероиня.

Катлийн Кенеди, президент на " Лукасфилм ", студиото, купено от " Дисни " през 2012 година, съобщи, че всеки от трите кино лентата ще обгръща разнообразни интервали от историята на " Междузвездни войни ". И всеки от тях ще има друг режисьор.

Джеймс Манголд е един от тях. Двукратно номиниран за " Оскар " и ще управлява различен от филмите, откакто е режисирал последния филм от поредицата за Индиана Джоунс, който би трябвало да излезе по-късно тази година. Филмът му ще прегледа произхода на джедайския медал, хиляди години преди първичния сюжет.

Третият филм ще бъде режисиран от Дейв Филони, остарял познайник на вселената на " Междузвездни войни ", който е продуцент на няколко телевизионни сериала, в това число извънредно сполучливия " Мандалорианецът ", който към този момент е в третия си сезон.

Но почитателите ще би трябвало да изчакат до 2025 година, когато ще излезе първият от трите кино лентата./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР