Три норвежки и една латвийка са настанени в ковид отделението

...
Три норвежки и една латвийка са настанени в ковид отделението
Коментари Харесай

Трима норвежки туристи и латвийка са настанени в ковид отделението в Поморие

Три норвежки и една латвийка са настанени в коронавирус отделението в МБАЛ Поморие. Това заяви за БГНЕС шефът на лечебното заведение доктор Кирил Хинов.

„ Отделението отвори преди 10 дни, откакто се видя лек растеж на заболелите от Коронавирус в Бургаска област. Разкрити са 10 кревати, 7 от тях към този момент за заети. Лекувахме три норвежки туристки, които към този момент са изписани и една латвийка. Момичета бяха на по 21 години. Другите настанени са от селата в Поморие и Несебър”, съобщи доктор Хинов. По думите му към този момент се оправят със обстановката, съобщи БГНЕС.

Кметът на Поморие съобщи, че сега градът е цялостен на 100% и няма потребност от суматоха. „ Докато споделяха, че няма проблем в този момент същите хора основават суматоха. Не знам чии ползи обслужват те! Нашите български ползи или непознати. Всичко е обикновено, Поморие действа на 100% е пълно”, съобщи Иван Алексиев.

Днес ще заседава регионалният щаб в Бургас, откакто региона мина от „ зелена” в „ жълта зона” по пердах инфектирани с CODID- 19. В края на предходната седмица още веднъж стартира работа и коронавирус отделението в болничното заведение в Айтос, което беше закрито след края на третата вълна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР