Три написани на ръка завещания са били открити в дома

...
Три написани на ръка завещания са били открити в дома
Коментари Харесай

Арета Франклин е оставила 3 завещания

Три написани на ръка завети са били открити в дома на кралицата на соул музиката Арета Франклин. 
 Арета Франклин получи Пулицър посмъртно
Завещанията са открити няколко месеца след кончината ѝ. Франклин умря през август 2018 година на 76-годишна възраст от рак на панкреаса.

След гибелта ѝ фамилията ѝ заяви, че тя не е оставила наследство.

Едно от незнайните до момента наследство носи дата от март 2014 година и е било пъхнато под възглавница в дневната на певицата, заяви неин юрист, представен от Би Би Си. То било оставено в тетрадка със серпантина. В него Франклин показва желанието си да остави положението си на фамилията си, споделя адв. Дейвид Бенет. На места почеркът е неразбираем, има задраскани думи и добавени изречения в полетата на общо 4-те страници, обясни юристът. Бенет е юрист на певицата от над 40 години. В понеделник той е внесъл в съда наследствата, уведомявайки съдията, че не е сигурен дали те имат юридическа стойност съгласно закона в щата Мичиган.

Адвокатът заяви още, че четиримата сина на Франклин са известени за наследствата и че към момента не е реализирано съглашение дали да бъдат считани за законни. Двама от синовете имат възражения по документите, прибавя той. Предстои правосъдно чуване на 12 юни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР