Три момчета пострадаха при катастрофа в лознишкото село Ловско, станала

...
Три момчета пострадаха при катастрофа в лознишкото село Ловско, станала
Коментари Харесай

Двама в кома и един с комоцио след гонка с полицията

Три момчета пострадаха при злополука в лознишкото село Ловско, станала към 02.00 часа на 6 март. Преди пътно-транспортното произшествие те безчинствали в град Лозница, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи – Разград. Патрул на Районното ръководство се отзовал на сигнал, че трима младежи чупят стъкла и огледала на коли, паркирани по основната улица на Лозница. След като не съумели да ги открият на място, полицейските чиновници почнали търсене на обвинените. 

``
реклама

При обходите в село Ловско видели автомобил, движещ се в посока Лозница – село Студенец. Опитали да го спрат, акцентирайки на лидера къде да отбие. Първоначално 19-годишният водач понижил, а по-късно внезапно нараснал скоростта на ръководеното от него БМВ и подминал полицейския пост. На към километър по-нататък колата поднесла на мокрия асфалт и се блъснала странично в крайпътно дърво. Пристигналите на местопроизшествието екипи открили, че момчетата са в безсъзнание. Откарани са в МБАЛ – Разград. 19-годишният лидер от Ловско и возещият се на предната седалка 17-годишен младеж от село Гороцвет са в кома, с заплаха за живота. Возещият се откъм гърба 18-годишен юноша от Ловско е с комоцио. На тримата са взети кръвни проби за проучване. Води се досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР