Три момчета от Бургас две от които на 13, а

...
Три момчета от Бургас две от които на 13, а
Коментари Харесай

Счупени стъкла: Момчета нападнаха с камъни препълнен автобус в Бургас

Три момчета от Бургас две от които на 13, а третото на 14 години, са открити от чиновници на Първо районно управление (на МВР) – Бургас, като причинители на противообществена демонстрация, откакто са хвърляли камъни по рейс от градския превоз, пренасящ пасажери.

Опасният случай е станал към 17:30 ч. на 13 декември, откакто рейсът, движещ се от к-с „ Изгрев “ към к-с „ Меден Рудник “, навлиза в скоростния ръкав, ситуиран в региона на кръстовището на бул. „ Демокрация “ и ул. „ Иван Богоров “.

Предполага се, че на лидера или му е прилошало, или е задремал

Челно пред рейса се изправя малко дете, което с няколко камъка замерило движещото се транспортно средство, счупвайки предното ветроупорно стъкло и дясното странично стъкло. Детето било придружавано от още две момчета, които след действието са избягали.

Благодарение на самообладанието и професионализма на 53-годишния лидер не се е стигнало до злополука с препълнения рейс.

Пътниците са свалени и претрупани във втори рейс, който ги отвозил по упования маршрут.

26-годишният Георги Георгиев е съден по три обвинявания

По данни на управлението на компанията, обслужваща маршрута, цената на нанесената вреда е в размер на към 10 000 лева.  - единствено предното ветроупорно стъкло коства 7 300 лева, а 1 300 лева е себестойността на дясното странично стъкло. Трудът за отремонтиране на вредата, както и времето за престой на ремонтиращия се рейс, също са в публичен ущърб.

По случая в Първо Районно ръководство – Бургас е формирана кореспонденция, която следва да бъде докладвана в Районната прокуратура.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР