Три многофамилни сгради на ул. Стефан Стамболов № 5, ул.

...
Три многофамилни сгради на ул. Стефан Стамболов № 5, ул.
Коментари Харесай

Три многофамилни сгради в град Разлог ще бъдат санирани това лято

Три многофамилни здания на ул. " Стефан Стамболов " № 5, ул. " Стефан Стамболов " № 13 и ул. " Екзарх Йосиф " № 58 ще бъдат санирани това лято.
Дейностите ориентирани към понижаване крайното ползване на сила и индиректно намаление количеството излъчванията на парникови газове, следва да бъдат стартирани от компаниите реализатори в 90-дневен период, считано от 25 май.

“Очакванията ни са до края на месец септември и трите блока да бъдат изцяло приключени, като по време на строително монтажните работи ще бъде реализиран непрестанен строителен контрол. С оглед вярното разходване на средства и отбягване на злоупотреби, Община Разлог няма да прави предплатени или частични заплащания към компаниите реализатори, преди завършването на всички ремонтни действия, включващи топлинно уединяване на външни стени, под и покрив, замяна на дограма, и въвеждането на обектите в употреба “, съобщи зам.-кметът на Община Разлог, господин Иван Гюров, по време на конференцията в постройката на Общински съвет-Разлог.

След реализирането на дейностите, заложени в плана, ще бъде обезпечено по-добро качество на въздуха, условия за живот и работна среда, възстановяване на експлоатационните характерности за удължение на виталния цикъл на трите многофамилни жилищни здания.

Проектът също по този начин цели опазване на обичайните функционалности на град Разлог, постигане на клас на енергопотребление „ В “ в 3-те многофамилни жилищни здания, понижаване на разноските за сила, както и реализиране на индикативните национални цели за икономисване на сила за 2020 година, заложени в Националния проект за деяние за енергийна успеваемост 2014-2020 година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР