Три минути преди почивката пловдивчани бяха матирани за втори път.

...
Три минути преди почивката пловдивчани бяха матирани за втори път.
Коментари Харесай

Ботев Враца посече Локомотив в голеада на Лаута


Три минути преди почивката пловдивчани бяха матирани за повторно. Красимир Тодоров изведе Юлиан Ненов самичък против вратаря Лукас Рейдър и майсторски прати топката до лявата греда за 1:2.

Втората част стартира с нов мразовит душ за домакините. В 49-ата минута Диего Фераресо изведе чудесно играещия на ръба на засадата Бабунски, който мощно нахлу към вратата на домакините, преодоля елегантно Лукас Рейдър и с лекост прати топката в опразнената врата за 1:3.

Георги Минчев върна домакините в мача с гол в 56-ата минута. Той приключи от придвижване страхотна многоходова офанзива, минала през Гомис, Умарбаев и Карагарен.

Ентусиазмът на "черно-белите " беше охладен в 67-ата минута, когато след корнер Илия Миланов с глава прати топката за четвърти път зад тила на Рейдър - 2:4.

В 74-ата минута шансът бе на страната на гостите при ужасно меле в наказателното поле. Няколко футболисти в "черно-бяло " пробваха да пратят топката в мрежата, само че геройските прояви на бранителите избавиха отбора от трети гол.

ЛОКОМОТИВ ПД - БОТЕВ ВРАЦА 2:4
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР