Три месеца - толкова време измина от сватбата на Благой

...
Три месеца - толкова време измина от сватбата на Благой
Коментари Харесай

Бомба: Благой Георгиев онемя след това, което научи за жена си!

Три месеца - толкоз време измина от сватбата на Благой Георгиев с новата му (според него и най-голяма) обич - Полина Спасова. Наскоро двамата бяха оповестени за разграничени, само че се оказа, че това е безразсъден ход от страна на самата Поли да популяризира уеб страницата си. Джизъса избухна в смях и искрено се подигра на " злобарите ".



Това обаче не може да се каже за актуалната му реакция, когато разбра за жена си нещо, което в никакъв случай не е очаквал. А точно - стана ясно, че единствената му Полина в действителност не е баш единствена, тъй като си има цялостно и безусловно копие. Да, булката на Благо има двойничка. Тя също е българка и е даже по-известна от велинградчанката.

Става дума за тенисистката Елица Костова, която е едно към едно с Полина. Двете са безспорни близначки, въпреки да нямат никаква роднинска връзка. Чисто и просто и Полина, и Елица имат супер идентични корекции по лицата. Двете са смугли брюнетки, които може и да са посещавали един и същи дерматологичен кабинет.

Очите, грима, формата на лицето и изключително устните - всичко им се припокрива. Дори и косите. Като се замислиш, в това няма нищо чудно при все, че доста млади дами у нас искрено са залитнали по манията на клонингите и се вършат по шаблон.

Питаме се обаче дали Благой ще устиска на изкушението да се запознае и с двойничката на брачната половинка си?! Която в действителност е обвързана, само че Георгиев това в никакъв случай не е било проблем.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР