Три месеца - толкова продължи брачната идилия на Благой Георгиев

...
Три месеца - толкова продължи брачната идилия на Благой Георгиев
Коментари Харесай

Взрив: Ето защо булката на Благой го напусна!

Три месеца - толкоз продължи брачната идилия на Благой Георгиев и булката му Полина Спасова, която, както стана ясно, е избягала от него преди дни. Към момента велинградчанката е намерила заслон при своя приятелка в столицата и не желае да се чува с Джизъса, камо ли да го вижда. Това разкриха сензационно през днешния ден близки до двойката източници.

Ще се разтрогне ли бракът на Георгиев, който е напът да сложи нов персонален връх, се питат консуматори в нета. Самият Благой се ошашавил от решението на жена си и се зарекъл, че ще си я върне. А може би тя самата първа ще доприпка назад, смигват осведомени.

Защото се оказва, че Полито май блъфира и ползва допустимо най-познатия и изхабен трик на " пресните " булки. А точно - в случай че искаш да промениш мъжа си, направи го още първоначално, тъй като след това ще е късно.

Истината е, че Георгиев от дълго време към този момент е привикнал да живее съгласно личните си мераци и показа като не се е трансформирал, тъй като си е намерил нова жена. Той продължавал да излиза самичък или с другари, да купонясва в питейни заведения по нощите и пет пари не давал, че Полина се цупи и мрънка.

Ядосана и пъклен ревностна (второто с цялостно основание), Спасова решила да рискува, да напусне Благо и да му даде урок. " Тя се надява, че на него ще му е гадно и като се сдобрят към този момент ще внимава какво прави, само че надали. На тези години и с този опит зад тила си, Благой си е Благой и подобен ще си остане ", уверени са източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР