Три месеца след старта на тоталната война на Русия срещу

...
Три месеца след старта на тоталната война на Русия срещу
Коментари Харесай

Макрон се надяваше, че Зеленски е Петен. Но той се оказа Дьо Гол

Три месеца след старта на тоталната война на Русия против Украйна. " Глобалният избавителен екип на Путин " се събира още веднъж. Държавни ръководители, медии, специалисти - нормалните обвинени, нетърпеливи да запазят ужасяващото статукво и да пожертват хиляди украински животи.

Украйна кърви, без оръжията, които изиска. Путин бърза да анексира още украинска територия, издава паспорти и валута, убива и депортира хиляди, като ги заменя с руснаци, както прави към този момент 8 години в окупираните земи на Крим и Донбас.

Умиротворителите, работещи с или за Путин, като Кисинджър, се причисляват към подправените " миротворци " във Франция и Италия, с цел да изпратят повече украинци в пъкъла на съветската окупация. Кои са те, че да споделят на украинците по какъв начин да живеят и да умрат?

Путин знае, че оръжията ще стигнат там за по-малко от месец. Той обезверено се надява да докара нещата до задънена улица, с цел да реализира преустановяване на огъня, което няма да съблюдава. Под това прикритие той ще консолидира територия, ще продължи да анексира и ще ликвидира всяка опозиция. Правил го е и преди.

Някои съдружници доставят оръжия постепенно, страхувайки се от украинската победа. Ако Украйна реализира по-голям прогрес, отблъсквайки Русия обратно, западните водачи може да изтърван момента да реализират бърз мир. Тогава по какъв начин ще се втурнат назад към по този начин мечтаните съветски газ и нефт?

Украйна се нуждае от въздушно покритие. А съдружниците й сочат с пръст и си играят на " парещ картоф " с това кой от какви позволения има потребност, с цел да даде самолети и други оръжия. Искат ли касапницата да завърши, или просто да я прикрият, да отсрочват, като по този метод подсигуряват, че идващия път ще бъде по-лошо?

Макрон се надяваше, че Зеленски ще бъде маршал Петен за Украйна. Но той се оказа Дьо Гол. Украинците не желаят да живеят в република Виши под фашисткия режим на Путин. Така че те се борят до крайник за своята нация - и за Европа и свободния свят.

Но Европа не се бори до крайник за Украйна. " Съюзът " не е обединен, не отстоява полезностите от своето учредяване. Във война за живот и независимост няма място за другарски покупко-продажби с нападателни диктатори. Какво споделят Франция, Италия, Унгария, като вършат тъкмо това?

" Глобалният избавителен екип на Путин " не се срами даже след ужасите в Мариупол и Буча. Редакционни публикации към момента приканват за сключване на съглашения с военнопрестъпник. Само в случай че тези умилостивители, здрави и добре охранени, разполагаха с една десета от смелостта, която украинците показват...

Призивите на Путин за договорка са знак за задълбочаването на напрежението поради унищожаването на нахлуващата му войска и идния фалит - на него и неговата мафия. От управлението на Съединени американски щати се изисква да продължи да върти финансовите винтове, да ги научи, че нещата няма да се подобрят, до момента в който Украйна не бъде цяла и свободна.

Спрете да мислите за отстъпките, които украинците могат да създадат. Те заплащат ужасна цена с кръв, предстоят десетилетия на възобновяване. Те заплащат за годините на уязвимост и корупция на европейските народи, които с подготвеност поддържаха търговски и дипломатически връзки с нашествениците.

Украйна се нуждае от всяко оръжие, което изиска и би трябвало да го получи без съмнение. Свободният свят има шанса да разполага със смели и способни украински военни на фронта на война, която те в никакъв случай не са желали. Война, която Западът се преструваше, че не съществува. Те не са прокси, те са сътрудник.

Докарайте Путин и неговия режим до банкрут. Осигурете на Украйна каквото й би трябвало, с цел да завоюва. Срам и срам за всеки, който би избавил Путин от последствията на неговата убийствена война. Изборът е на Украйна и до момента в който тя е решена да се бие, ние би трябвало да се борим паралелно до нея.

Слава на Украйна.

---

Коментарът на Гари Каспаров е оповестен на персоналния му профил в Туитър. Преводът е на Клуб Z.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР