Три месеца след като загуби съпруга си, тв водещата Деси

...
Три месеца след като загуби съпруга си, тв водещата Деси
Коментари Харесай

След тежката и внезапна загуба на съпруга си Деси Стоянова с нова работа

Три месеца откакто загуби брачна половинка си, тв водещата Деси Стоянова е почнала и втора паралелна работа, с цел да изкарва задоволително приходи и да отглежда двете им деца близнаци. Самотната майка е записала своя компания малко след кончината на мъжа си Велислав, която се занимава с рекламни действия.

Чрез нея Деси е почнала да води лекции и семинари по обществено говорене, оформяне на презентации и бизнес другарство и държание пред хора. Тя предлага както самостоятелни, по този начин и групови съвещания и курсове. През март ѝ предстоят цели 4 образования, а местата за всички посочени дати към този момент са заети. Водещата на „ Преди обед “ успявала да си докарва постоянни странични приходи от новото начинание, въпреки да е в сектора напълно неотдавна. Далеч по-голям опит има нейната колежка Ани Цолова, която, откакто бе уволнена от Нова телевизия през 2017 година, се захвана точно с сходен бизнес и стана преподавател и учител.

Междувременно Деси продължава да получава и заплатата си от „ Преди обед “. Тя се върна на работа единствено две седмици откакто погреба обичания си брачен партньор. Журналистът Велислав Русев, с който бяха щастливи дружно в продължение на 24 години, си отиде едвам на 57 в резултат на солиден инсулт в последните дни на ноември предходната година. С Деси имат двама синове близнаци, които към този момент са пораснали. Тв звездата продължава да страда след загубата, само че в името на децата се събрала и давала всичко от себе си да ги обгрижва като за двама родители, защото те са в деликатна тийнейджърска възраст и извънредно тежко изживявали загубата на своя татко.

„ Красимир и Стефан са на 14 години. Почти не ѝ остава време да спи. Непрекъснато работи, а когато не води излъчвания и

 ©

ли лекции, се грижи за дома и децата. Старае се да бъде съвършена майка и макар че феновете я виждат усмихната, в действителност по никакъв начин не ѝ е леко “, разясняват нейни сътрудници от малкия екран.

Връзката на Деси и Велислав датира от далечната 2000 година Запознават се, когато тя е единствено на 23 години. Бързо се харесват и стартират да излизат дружно. По това време той е към този момент разведен с първата си жена. Имат интервали, в които са дружно по 24 часа, работят на едно бюро в редакцията, след това са дружно и вкъщи. Въпреки че Десислава не била от дамите, които доста държат на брак и обилна женитба, някак естествено те избират да станат законно семейство. Правят дребна и хубава женитба през 2006-а, а след това се появяват близнаците им. За страдание, красивата им любовна история завърши по драматичен метод и Деси остана вдовица единствено на 48 години, напомня „ Ретро “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР