Tри месеца преди да навърши 50 години, Кайли Миноуг е

...
Tри месеца преди да навърши 50 години, Кайли Миноуг е
Коментари Харесай

Кайли Миноуг: И на 50 ще бъда непослушна

Tри месеца преди да навърши 50 години, Кайли Миноуг е във водовъртежа на трескави промоционални завършения около новия си албум – „ Golden “. Тя е в съвършена певческа и физическа форма и продължава да бъде една от най-качествените експортни и „ секспортни “ артикули на Австралия. Кайли пътува по света и приказва за новия си план, хвърляйки мостове към своята бурна и наситена с триумфи кариера.

Кайли е ренесансова фигура в развлекателната промишленост. Тя е певица, създател на текстове на песни, както и актриса в киното, театъра и малкия екран. Първото присъединяване на Миноуг, което є носи известност, е ролята є в австралийската сапунена опера „ Съседи “ в края на 80-те години на XX век. След това Кайли продължава своята кариера като поп изпълнителка и се трансформира в една от най-обожаваните и сполучливи звезди на планетата.

Точно преди 10 години тя идва и в България за първия си, и към този момент единствен концерт на родна почва. Шоуто е на стадион „ Локомотив “ и притегля десетки хиляди от нейните фенове. Те са измежду хората, които се надяват, че скоро австралийското украшение ще повтори и още веднъж ще зарадва почитателите си в София и страната.
 кайли миноуг  кайли миноуг  кайли миноуг  кайли миноуг
– Кайли, новият Ви албум „ Golden “ предлага на публиката по- разчупена хармония и смели музикални решения. Критиците споделят, че звученето на доста от частите е ново и друго от досегашното Ви творчество. Наистина ли Вие свирите на китара в песента „ Dancing “?
– Не, единствено се прествувах за видеоклипа. Съвсем нахално си го изиграх като актриса. Като бях по- дребна свирех на принадлежности, само че по този начин и не продължих да упражнявам през годините и добитите умения се стопиха и изчезнаха.

– Определено изглеждате доста безапелационно на китарата…
– Доволна съм от себе си. Получи се добре и по тази причина го сложихме във видеото. В началото се бях докарала в стила на Доли Партън с един дълги подправени нокти и се усещах неуместно. Бях сигурна, че няма по какъв начин да проработи. Но хората от екипа ме въодушевиха и ме увериха, че ще бъде ужасно. Идеята беше, че в този клип аз играя облик, не съм себе си.

– Някои хора поясняват албума „ Golden “ като метафора за навлизането Ви в златната възраст. В края на май навършвате 50 години. Има ли истина в тези тълкования?
– Трябва да кажа, че това няма нищо общо с истината. Не знам по какъв начин потеглиха тези клюки и спекулации, само че са тотално разведени с действителността. Албумът няма нищо общо с обстоятелството, че навършвам 50 години. Дори не ми минаваше през главата до момента в който работих по него. Наясно съм със остарялата имитация, че в един миг от живота си човек може да каже – „ не съм млада, не съм остаряла, аз съм златна “. Всички знаем какъв брой доста се приказва за възрастта на дамите в шоубизнеса, по какъв начин това е огромен проблеми и след избрани години към този момент не е влиятелно и сполучливо да се изявяваш на сцената или в киното. Търси се свежа кръв, а ти отиваш в забвение. По този мотив желая да кажа, че хората сме такива, каквито сме в избрани интервали от виталния си път. Знам, че към този момент не числя се на поколението на младите, само че това не значи, че ще се оставя на младежите и ще се откажа да върша музика.

– Вие сигурно не изглеждате на 50. Как се чувствате?
– Възрастта към този момент се усеща. Тялото ми споделя, че прогресирам с годините. Но въпреки това златният интервал на живота предлага благоприятни условия – мога да извая нещо изтънчено от злато, да го моделирам, да го разтопя и да основа блестяща, атрактивна драгоценност. Златото е като слънцето денем и луната през нощта.

– Какви са проектите Ви за юбилея?
– Не ме бива доста в планирането на такива неща. Истината е, че още не съм решила нищо съответно. Но несъмнено ще чествам. Дали ще направя някакво по- огромно събитие или ще отбележа мотива в по- камерен състав още не съм решила. Но като се замисля – да бъдеш 50 години на планетата Земя е нещо в действителност изумително. Със сигурност годините не са ме отказали от палавия метод на живот. Още обичам да си върша всекидневието забавно и секси. И на 50 ще бъда непослушна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР