Три месеца на усърдна работа и тежки изпитания, а през

...
Три месеца на усърдна работа и тежки изпитания, а през
Коментари Харесай

Кой от тях четиримата ще спечели 100 000 лева тази вечер?

 Три месеца на усърдна работа и тежки тествания, а през тях съумяха да преминат четирима участници, които стигнаха до огромния край " Фермата “ 6. След серия от изключителни дуели в стопанството двама почтени мъже и две решителни дами заслужиха шанса да се борят за огромната премия от 100 000 лв. довечера.

Гвардеецът Калоян Донков, пчеларката Надежда Дочева, строителят Борислав Стефанов и стюардесата Ваня Илиева ще премерят сили в серия от борби за мощ, устойчивост и експедитивност, само че единствено един от тях ще победи на Арената и ще завоюва огромната премия.

Победителят ще бъде избран от резултата от четирите финални борби, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат участници и ментори от всички шест сезона на шоуто до момента и най-важното – вотът на феновете, който ще носи най-вече точки на финалистите.

Номерата, на които почитателите могат да поддържат своя любимец, към този момент са отворени за гласоподаване. Есемес на номер 1633 отива в интерес на Борислав, 1634 e за Ваня, 1635 за Надежда и 1636 за Калоян. От един телефонен номер може да се изпратят до 50 sms-а за всеки един от финалистите. Цената на 1 sms е 1.00 лева без Данък добавена стойност за трите мобилни оператора.

В последния си ден във " Фермата “ 6 четиримата финалисти предадоха на стопанина Андрей това, което всички участници съградиха с общи старания през миналите 14 седмици.

" Парченцето земя, на което се сбъдна тази фантазия, наследих от най-скъпите ми хора – баба ми Струма и дядо ми Дойчин. Разказвали са ми по какъв начин преди години са се заселили на една поляна. Когато пристигнали майстори да им изградят дом, те са имали единствено 2 лв.. Не мога да си показва каква би била тяхната реакция през днешния ден, в случай че можеха да видят това, което съградиха участниците “, разяснява през сълзи стопанинът Андрей.

Мечтата му да трансформира земята си в самобитен горски храм на българщината, в който да отглежда каракачански овце и да избави рядката порода, бе изпълнена от 20 българи и 1 македонец.

Водещият Иван Христов изпрати финалистите, като им благодари за напъните, които те и останалите участници поставиха през миналите 3 месеца.

" Вие сте представителна извадка на цяла България и доказахте, че дружно можем да загърбим разликите си. Работата ви сплоти, тъй като приехте, че над вас има една цел – фантазията на нашия собственик Андрей. Щом ние тук можем да го създадем, значи всеки би могъл “, разгорещено разяснява Иван в последните минути на финалистите в стопанството.

Кой от тях ще бъде най-достоен за огромната премия от 100 000 лв. в шести сезон на " Фермата “ ще стане ясно довечера, от 20.00 часа, по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР