Три месеца безплатен достъп (б. р. до 31 юли, 2022

...
Три месеца безплатен достъп (б. р. до 31 юли, 2022
Коментари Харесай

Yettel предлага три месеца безплатен Microsoft 365 на бизнес клиенти си

Три месеца безвъзмезден достъп (б. р. до 31 юли, 2022 г.) предлага Yettel на всички свои бизнес клиенти, сключили нов контракт за офис пакета Microsoft 365, OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials. Освен решения за отдалечена работа мобилният оператор предлага и богато портфолио от услуги на Microsoft, отговарящо на потребностите на бизнеси от всеки диаметър.

Microsoft 365 е последното потомство облачна услуга, която разрешава увеличение на продуктивността с най-новите версии на Office, интелигентни услуги в облака и разширена отбрана. Клиентите на Yettel могат да избират от три разнообразни равнища на достъп до услугите. Те са на цени 9,99 лева, 17,99 лева и 20,99 лева според от включените детайли в пакета – място за предпазване, уеб, мобилни или настолни версии на приложенията на Office, е-поща, нараснала сигурност и отбрана, поддръжка по телефона и така нататък

Microsoft 365 Business Basic предлага на клиентите уеб и мобилни версии на приложенията на Office, 1 TB място за предпазване, имейл от бизнес клас и денонощна поддръжка по интернет и телефон.

Microsoft 365 Apps for Business идва с настолни версии на приложенията на Office с премиални функционалности,  1 TB място за предпазване, денонощна поддръжка по интернет и телефон.

Microsoft 365 Business Standard предлага всичко от Microsoft 365 Business Basic, само че го надгражда с настолни версии на приложенията на Office с премиални функционалности. В него има опция за елементарно осъществяване на уебинари, принадлежности за вписване и отчитане на участници, както и ръководство на срещи с клиенти.

Освен Microsoft 365, Yettel предлага още и корпоративните версии на добре познатите си услуги - OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials . Срещу 8.99 лева на месец първата предлага 1 TB дисково пространство, корпоративна сигурност, както и всички благоприятни условия на общоприетата услуга. Корпоративният достъп до Teams Essentials, който операторът предлага за 6.99 лева на месец, включва услугата за видео диалози на до 300 участници в среща, събрания до 30 часа, 10 GB за предпазване, както и поддръжка по телефона когато и да е.

Предложенията са част от новото портфолио на Yettel, предопределено за бизнес клиентите на оператора. То включва нови абонаментни проекти Business Pro, Business Pro Unlimited и Business Flexi, даващи оптимални благоприятни условия за диалози и  сърфиране в интернет както в България, по този начин и в роуминг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР