Три медицински сестри от град Ал-Таиф в Саудитска Арабия били

...
Три медицински сестри от град Ал-Таиф в Саудитска Арабия били
Коментари Харесай

Мед сестри издевателствали над новородено и го снимали. Веднага били уволнени

Три медицински сестри от град Ал-Таиф в Саудитска Арабия били уволнени, откакто измъчвали бебе пред камера, което било  прието в болница поради рискова зараза, написа Mambee.

Тревогата вдигнали родителите на момчето. Те разпознали бебето, когато видели  видеото. Медицинските сестри го разгласили в известна онлайн платформа.

Видеото демонстрира по какъв начин лицето на бебето се стиска от ръцете на стара жена, кожата по бузите му се опъва в разнообразни направления, с цел да се получат разнообразни гримаси.

Вднага се вижда, че детенцето не харесва този тормоз, само че сестрите просто умират от смях.

Детето било признато в болница със подозрение за рискова зараза. Таиф Абдулхади ал-Раби, представител на здравния отдел, разяснява случая:

„ Здравният отдел прегледа фрагментите и съумя да разпознава медицинските сестри, които се появяват на фрагментите от болничното заведение, където се е случил случаят. “

Медицинските сестри били лишени от опцията да работят по специалността си.

Бащата на бебето признава, че е бил шокиран от видяното: детето е било в интензивното поделение 10 дни и даже не можел да си показа, че лекарите могат да се отнасят по този начин с бебето.

Потребителите на обществените мрежи подлагат на критика болничните служащи и били направени доста гневни мнения против тях:

„ Аз самата съм акушерка, тъй че доста се ядосах. Радвам се, че са загублили правата си и към този момент не могат да работят по специалността си. Те не са медицински сестри, а единствено глупави дами, които се правели на медицински сестри. “

„ Трябва да бъдат уволнени и упрекнати в причиняване на здравословни вреди. Какво, по дяволите, става в тази болница? Изглежда, че тя пъха пръста си в окото му. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР