Три мача - две загуби и никакви шансове за класиране

...
Три мача - две загуби и никакви шансове за класиране
Коментари Харесай

Кьосев: Видяха се слабостите на отделни състезатили, които не трябва да са в националния

Три мача - две загуби и никакви шансове за класиране на финалите в Лигата на нациите. Това е равносметката за волейболистите ни след дуелите във Варна през миналия уикенд.

"Китай, Япония, които преди този момент сме го побеждавали, в този момент се оказва, че те ни побеждават. Правим загуби против тимове, които би следвало да побеждаваме без усложнения. Това е бих споделил един камбанен звън на паника за положението на нашия народен тим ", разяснява легендата Димитър Златанов.

"Направихме за мен едно едва показване във Варна. Видяха се слабостите на обособени състезатели, които не могат и не би трябвало да бъдат в националния тим. Жоро Братоев го почитам ужасно доста, един герой, един човек, който може даде още на националния тим, само че с цел да си народен играч, би трябвало да влезеш в един различен темп. да бъдеш в съвършената форма, с цел да може да схванеш и ти самият на какво равнище си ", добави от своя страна Борислав Кьосев.

Вицепрезидентът на федерацията счита за постижима главната цел това лято - продобиване на олимпийската подготовка.

Кьосев разяснява и думите на Радостин Стойчев, че сега България не може да има искания за волейбол на международно нови. "Силвано Пранди би трябвало да избистри състава. Този тим има капацитет и има гений, който може да покаже в близко бъдеще. Нека да не прибързваме с крайни решения. Защото след известно време мисля, че някой би трябвало да се откаже от думите си.

Димитър Златанов пък добави: "Трябва да се направи един разбор на цялото положение на нашия волейбол и пътя, по който би трябвало да се върви. Ако няма вярна тактика и вярна тактика с тези бъдещи национали, ние няма да имаме добър народен тим и няма да си върнем позициите, които желаеме. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР