Три кръга преди края резултатът е най-важният. Това заяви старши

...
Три кръга преди края резултатът е най-важният. Това заяви старши
Коментари Харесай

Илич: Три кръга преди края резултатът е най-важният

Три кръга преди края резултатът е най-важният. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Саша Илич след минималния триумф над Локомотив Пд с 1:0 вкъщи, който краткотрайно изпрати " алените " на върха в класирането на Първа лига, с две точки пред първенеца Лудогорец, който довечера гостува на ЦСКА 1948.


" Със сигурност три кръга преди края резултатът е най-важният. Искам да поздравя моите футболисти за желанието. Не се върти играта единствено към статичните положения. Това е най-лесният метод да стигнем до обстановки “, стартира той и продължи: " Характерът беше това, което беше значимо за нас. Дори да не бяхме стигнали до трите точки, характерът беше най-хубавото при нас. Със сигурност имаме вяра в нашите шансове за купата. Имаме два доста сложни мача, Лудогорец има три ".

" Дюкенс Назон има избрани проблеми и не е подготвен за 90 минути, Марселино Кареасо също, и по тази причина беше запаса. Тобиас Хайнц има персонални проблеми и се наложи да отпътува за Норвегия, Станислав Шопов е осъден. Хубавото е, че към тренировките се причисляват Жеферсон, Асен Дончев и Галин Минков ", добави още наставникът на " армейците ".

Сърбинът посъветва сънародника си Саво Милошевич, който е спряган за нов треньор на Левски, да пристигна и да работа в България при опция. " Той от най-хубавите нападатели на Сърбия в последните 20-30 години, страховит нападател. Много добър е и като треньор, имах опция да работя с него в последната ми година като футболист. Нямам нищо срещу повече от нашите хора да дойдат да работят тук. Ако му се отдаде късмет, бих му предложил да пристигна. Не мисля, че той ще подпише в интервал, в който е интензивно шампионата и не е почнала още подготовка ", сподели Илич. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР