Три кръга преди края на сезона Енисей все още има

...
Три кръга преди края на сезона Енисей все още има
Коментари Харесай

Искрица надежда за Енисей след обрат срещу другия аутсайдер

Три кръга преди края на сезона Енисей към момента има минимални шансове да се избави от изпадане. В дербито на дъното отборът от Красноярск обърна с 3:1 Анжи и съвсем го настигна. Разликата сред двата тима е единствено 1 точка, а 14-ият Уфа има с 6 точки повече от Енисей, само че и мач по-малко.

Двубоят на стадион " Централний " не стартира добре за домакините. В 35-ата минута Павел Долгов откри резултата в интерес на Анжи, само че след почивката на терена имаше единствено един тим. Роланд Гиголаев получи червен картон в 58-ата минута и остави гостите в понижен състав. Александър Соболев изравни в 63-ата минута, още веднъж той се разписа в 66-ата, а в 82-ата Фегор Огуде постави точка на разногласието.

Статистика матча #ЕнисейАнжи 3:1 pic.twitter.com/IHDMzwRS3q
— ФК «Енисей» (@FCEnisey) 3 май 2019 година Енисей записа едвам четвърти триумф през сезона и втори следващ на личен терен. Бившият отбор на Петър Занев има доста тежка стратегия до края, която влкючва семейства на Краснодар и Динамо (Москва), както и посещение на Зенит.

Анжи е в положение на свободно рухване и доста мъчно може да се добере до баражите за оставане в елита. В оставащите кръгове на тима предстоят мачове с Арсенал (Тула), Рубин и Урал.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 27 кръг, петък 3 май  Енисей 3:1краен резулат  Анжи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР