Три коварни дупки, наредени една след друга на улица в

...
Три коварни дупки, наредени една след друга на улица в
Коментари Харесай

Нарушители по неволя: Дупки качват колите на велоалея ВИДЕО

Три подли дупки, подредени една след друга на улица в Кючука, трансформират водачите в Пловдив в извършители непредпазливо. Траповете са на късата права от ул. „ Бяло море “ до ул. „ Димитър Талев “, в профил на кварталните хали.

Ямите са по средата на пътното платно и разновидността да ги заобиколиш е или да кривнеш наляво и да влезеш в насрещното, или да се качиш на велоалеята вдясно. Проблемът е, че насреща съвсем постоянно идват други коли, а по велоалеята непрекъснато вървят и колоездачи, и пешеходци.

Факт е обаче, че всеки втори автомобил стъпва на велоалеята, с цел да не се потроши в двете дупки и хлътналата шахта до тях. Същото нарушаване правят и доста от рейсовете, отиващи към автогара „ Родопи “.

Толкова ли е мъчно от кметството да пратят компания, която да запълни тези трапове. Или би трябвало да прегазят някого, с цел да се раздвижи администрацията, разясняват живеещи и работещи в региона.

 Нарушители непредпазливо: Дупки качват колите на велоалея ВИДЕО  Нарушители непредпазливо: Дупки качват колите на велоалея ВИДЕО  Нарушители непредпазливо: Дупки качват колите на велоалея ВИДЕО  Нарушители непредпазливо: Дупки качват колите на велоалея ВИДЕО  Нарушители непредпазливо: Дупки качват колите на велоалея ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР